In the air

jag vacklar och tvekar.inte lite.men mycket.


Sjuka arbetsdagar

Igår hade jag larmet med Josefine. Vi fick noll larm och förutom några småärenden spenderades tid i massagestolen som ströp ens ben och tryckte ur ryggraden, men även på macken -vilket utvecklade sig till att bli riktigt pinsamt för en "liten, oteknisk, okunnig" tjej. Hmf. Jag blev så arg på situationen för jag hatar att hamna i sådana där man bekräftar alla generella fördomar om kvinnor/män-roller. Idag jobbade jag länge och intensivt, ja förutom den två timmar långa atp-träffen på em då, vilket innebär att vi sitter i en "hönsgård", fikar och tjattrar om livet.. eller snarare om döden. Höll på att börja lipa. Jag har blivit så blödig (officiellt) på sistonde. Något måste vara fel. Imorn väntar en för lång arbetsdag, sen är det lördag och det gör mig nervös och spänd av förväntan. Ida och David ska komma dit..! och andra med..!    

Ge mig tid att vila

Vilken intensiv tid..! När ska jag hinna stressa av? Jag vill få sova 24 timmar.. iaf ha möjligheten. Det är allt jag ber om. Min helg har innehållit;
bad besök av värnamo cyklelgått danmarkbesök. jag är expert på helsingör. varje rondell och varje hus. typ. i danmark kan du göra pirate og röverkob samt köpa sprit billigt (sveeeenskar verkar bara ha ett mål med att åka dit) familj fiskat upp en aborre, med följden att både jag och maja fick dödspanik -vem skulle döda den stackars fisken?? en guds skapelse (enligt mig). Vi lät den halvkvävas till döds tills vi insåg att detta bara plågade den ännu mer. då kastade vi trä på den... fiska är skoj. men det är mordiskt att döda fisken frusit funderat på om jag ska tala eller spexa på emelies bröllop grillat färgämnesrika maschmallows -det blev blåååa lågor halvvänt på dygnet intjänat storhelgs-pengar jagat en kotjur som hade bestämt sig för att lämna kamraterna i hagarna för en karriär på grusvägarna där jag susade fram i 90km/h. detta djur skrämde slaget ur både mig och maja.. kotjuren sprang tillslut ut i skogen.. eller nåt.. och blev säkert uppäten av en varg.. kommit fram till att jag ska bo i skåne eller på gotland...sen senare körde nästan på en liten hare (kvinnor kör bil bättre, för när de ser ett djur på vägen så styr de undan och kraschar bilen, män däremot siktar på djuret och dödar det och kraschar även bilen...enligt nyhem.. obs! jag kraschade inte bilen ska väl tillägas) kört vilse i de småländska skogarna louisiana. de hade en kinesisk utställning som absolut var sevärd. men de andra utställningarna var däremot inte så bra.. men grymt att vara där och ha med sig konstintresserat folk -på riktigt maja f nästan skämts för min brors extremt engagerade tävlingslusta och fjortis/tonårsbeteende nybo pratat en massa med folk och framförallt maja då. känns inte som om det var exakt ett halvår sen jag träffade henne regnigt midsommarstångshoppande ringt massa telefon, lyx. älska hemtelefon slagits av tröttheten sommargrillat sparkat, slagit och kastat boll superduperångrat att jag "ska" plugga i jönköping tänkt mycket tvingat andra att brainstorma om emelies bröllop var kollar man upp allergier? visat maja jkpg vunnit skitgubbe men aldrig förlorat åkt massa båtar åkt tåg

idag har jag träffat tina och PYSSLAT inför ett bröllop. hela dagen. fy vad vi är stolta över vår design. amen det finns bara ett ord att för att beskriva vår kreativitet och det är gryyyyymt! guld, svart och lila är temat. ojojoj. bröllop påverkar. jag blir supertaggad. hoppas att stina placerar in mig smart och bra! låt oss lämna ämnet där. nu måste jag gå och läsa in mig på tvättmaskinen. suck. vilket problem. jag behöver sova.

drottning elisabeth

Helgen och kvällen gör att jag känner mig som himla drottning elisabeth den första av england. Vilket inte säger er ett dyft. Jag skulle vilja göra ett ronja alias tove&jag-skrik. Jag är ensam hemma i två veckor mer eller mindre nu. Välkommen att råda bot på min ensamhet som jag har blivit fruktansvärt avvänjd från. Kom gärna nu i början för sen kommer jag att börja njuta av den istället. Men det var längesen som jag hade ont i magen/fjärilar i magen av ensamheten. 

Sen ska jag fundera på ett eventuellt men ack så aktuellt bröllopstal. Funderar på den pedagogiska biten. Det är ju inte precis som en predikan. Eller?? jag vet inte, jag har aldrig hållit ett bröllopstal innan.  

Niklas Piensoho!

Jag var på kvällsmötet på nyhem igår. Niklas Piensoho pratade. Han är såååå himla bra!!! Fantastiskt. Han sa sånt som jag skulle vilja säga, fast hundranio gånger bättre, mer uttänkt, pricksäkert och smartare. Intressant att se hans kroppspråk. På nyhemsveckans radio kan du gå in och lyssna själv. Ack. Ja mötet var bra! Träffade trevligt folk med. lisa, david, emelie, ida och hennes kompis linda (som verkade väldigt trevlig efter bara 5 minuter), madde, sofia, ida, joel var bara några av de som var där. 
Sen upplyste madde mig om att det kanske blir TVÅ konfirmationsgrupper i kyrkan till hösten och det gör mig hjärtans glad. 
Nu ska jag jobba sent. Ciao.   

Äntligen igen -test!

Jag gillar test. Här är ett nytt.
Obs! Tjyvläs inte några steg i förväg. Det blir inte skoj helt enkelt.


Skriv 1-11 på ett papper

Efter ett och två skriver du den/de första siffrorna du kommer på

På tre och sju skriver du två olika personer av motsatt kön -som du känner

På fyra, fem och sex så skriver du en person (dvs tre), kvittar vilket kön, om det är en vän eller familj

På åtta-elva skriver du fyra melodier/låtar som betyder ngt för dig

Längst ner skriver du en önskan som du har





Nr.3 är en person som du älskar eller håller kär
Nr.7 är en person som du ej kommer underfund med men som du tycker väldigt mycket om
Nr.4 bryr du dig om mest i hela världen
Nr.5 känner dig mycket väl
Nr.6 bringar dig lycka
Låt 8 förknippar du med person 3, låt 9 med person 7
Låt 10 speglar dina tankar och ditt sinneslag
Låt 11 är din bild på kärlek
Nr.2 är antalet personer du måste berätta om detta test för, för att din önskan ska gå i uppfyllelse

 
Kan upplysa er om att min rad blev 17, 29, per, maja, ida, lisa, alex, wind, dead man (carry me), utan dina andetag, one. Sen kan man tycka och tänka vad man vill. 

Vän! I förödelsens stund

Expressen har gjort en omröstning/undersökning bland lyrikkännare om Sveriges bästa dikt. 40% av dikterna på listan är Stagnelius, 30 % Ekelöf. Ganska intressant... jag undrar var några andra diktare har sprungit och gömt sig. Fast jag tycker om "Vän! I förödelsens stund".

1 Erik Johan Stagnelius: "Vän! I förödelsens stund" 2 Gunnar Ekelöf: "Eufori" 3 Georg Stiernhielm: "Herkules" 4 Erik Johan Stagnelius: "Till förruttnelsen"  5 Edith Södergran: "Dagen svalnar" 6 Erik Johan Stagnelius: "Endymion" 7 Erik Johan Stagnelius: "Suckarnas mystär" 8 Gunnar Ekelöf: "Non serviam" 9 Gunnar Ekelöf: "En värld är varje människa" 10 Ann Jäderlund: "Som en gång varit äng" 10 Ida Börjel: "Skåneradio"

Vän! I förödelsens stund, när ditt inre av mörker betäckes,
när i ett avgrundsdjup minne och aning förgå,
tanken famlar försagd bland skugggestalter och irrbloss,
hjärtat ej sucka kan, ögat ej gråta förmår;
när från din nattomtöcknade själ eldvingarne falla,
och du till intet, med skräck, känner dig sjunka på nytt,
säg, vem räddar dig då? - Vem är den vänliga ängel,
som åt ditt inre ger ordning och skönhet igen,
bygger på nytt din störtade värld, uppreser det fallna
altaret, tändande där flamman med prästerlig hand? -
Endast det mäktiga väsen, som först ur den eviga natten
kysste serafen till liv, solarna väckte till dans.
Endast det heliga Ord, som ropte åt världarna: "Bliven!" -
och i vars levande kraft världarne röras ännu.
Därföre gläds, o vän, och sjung i bedrövelsens mörker:
Natten är dagens mor, Kaos är granne med Gud.

Erik Johan Stagnelius


Här är det skönt att leva

Trötta är väl alla. Speciellt alla vi som jobbar. Men, alla som jobbar jobbar inte 7 dagar i rad. Det har jag gjort. Jag gick upp klockan fem imorse. Därmed anser jag att jag har rätt att gnälla och klaga. Enligt min bror och mamma har jag inte rätt till det, men de har ju semester så de ska inte klaga på att jag klagar. Fast jag är faktiskt ovanligt pigg och imorn är jag leeedig, så nu är det slut på klagomål och tid för att njuta istället! Tex just nu sitter jag ute i hammocken och lyssnar(försöker -himla internetanslutning) på nyhemsradion. Till detta så avnjutes sol och jordgubbar (jag skulle lätt kunna leva på svenska jordgubbar), mums! Sen väntar tennismatch, om inte regnet bestämmer sig för att falla, sovmorgon, bröllopspresentjagande, nyhem kanske, en ledig midsommar med nybo och så ska jag bli internationell i form av danmark spetsat med louisiana och toppat med en maja f. Nice liksom. Det känns bra det kan du tro. Ska väl säga att det inte är något fel med att jobba. Det går ju bra. Men jag längtar tills jag blir stor och har ett jobb där jag jobbar med saker som Jag VILL och brinner för, och detta vill jag Nu. Jättemycket. Jag vill kunna ta ut semester och påminna mina vikarier om detta, till deras förtret. Jag vill löneförhandla. Jag vill känna mig som en "riktigt" anställd.

Jag såg världens sötaste 4(?)åriga tjej på bussen idag. Såg ut som Pocahontas liite. Valnötsbrunt, självfallande hår, bruna ögon, mjölkhy, plutig mun, liten rundad näsa. Om ni undrar varför jag minns detta så väl, beror det inte på att jag är sjukt besatt av ungar, utan för att ungen stirrade nyfiket på mig, liksom så många andra ungar (och hundar..) gör. När jag ser något vackert så gäller det att hålla ögonen öppna. Tror jag sätter stopp här för annars finns det risk för nyhemsandeskrivande här. Jag kan inte hjälpa att jag blir påverkad av vad som sägs på radion..!  

Helg

Fredag. Delegering förstörde min enda sovmorgon på en vecka. På kvällen möhippa för emelie! fatta att hon ska gifta sig.. 40% av möhippesällskapet är förlovade. 80-100% är scouter mer eller mindre. Och ååhjaa det speglade kvällen. (Trots det) Det var himla trevligt att träffa tjejerna. Det är inte så ofta vi träffas, tyvärr.

Lördag. Jobba och nyhem med rebecha. Otroligt vad många snyggisar som befinner sig på nyhem.. sjukt. Men dålig tolk på mötet. Fick en alltför uppenbar insikt att julia måste vara den virrigaste personen på denna jord, samt att vissa mnsk har miljoners vänner, vilket får mig att undra -hur lyckas man/fixar man med det? Ytterst förvirrande. Jag tycker även att man ska dela in tälten i längdgränser. Eller nej förresten. Men ha höj och sänkbara bänkar. Så jag kan se texten och scenen.. grr!  

Söndag.
Idag; jobba-jobba. Har stressat på morgonen. Men jag hade snälla tanter och gubbe, så det vart inte så farligt att arbeta, men jag hatar de tidiga mornarna. Snart ska jag äta, för att senare återvända för em/kvälls-passet. Jag kommer vara död ikväll, vilket är min mest missbrukade kommentar nu för tiden. Jag borde vara död och uppstånden flera gånger om vid det här laget. Tex igår.

Framtid.
Jobba men en ledig helg! En maja f, nybo och louisiana hoppas jag på. Utställning om kinesisk dåtids och framtids-konst. Intressant. Jag inser om-och-om-igen att jag vill. Konst. Dessutom vill jag ha svar från högskolan. NUnuNUnu.

Humör.
Trött och huvudvärk med axlarna på tok för högt upp.

Sommarpratare

Vill bara meddela att min moster Helle ska sommarprata på p1 den 27 juni kl 13.05. Det är grymt coolt. Känner mig minsann lite stolt. Haha. Min släkting!

Den lyckliga stjärnan tror jag inte på

Jag Vill Slå På Något. Ordlös. Besviken. Arg. Sur. Låtsas inte att ta ansvar om så inte är fallet.
Maktlös. Om jag inte lägger manken till. Vi. Vad gör vi? jag? Det är som ett blödande hjärta.
Jag vill ge henne det bästa. Jag älskar ju den tösen.

Den sista dagen i frihet

Jag är avundsjuk på alex som har vart på mallorca och jag är avundsjuk på mamma som kommer hem från riga idag. Jag vill också ut och resa (fast jag har faktiskt vart utomlands i år..). Men istället ska jag in. In i jobba-hela-sommaren. Friheten är borta och jag är en fånge. Som tjänar pengar och som slipper balansera på rastlöshetens brandt. Det är bra. Hoppas bara att det går bra. Jag funderar dock på en sak. Äldre har som bekant lite problem med minnet. Så om jag ska till ett ställe där jag har vart innan, ska jag presentera mig på nytt med risk för att de känner igen mig, eller ska jag säga att jag har vart där innan och de därmed känner sig dumma eftersom de inte kommer ihåg mig?.. Och jag kommer inte ihåg mina arbetskamraters namn. Det kan bli pinsamt.

Paradis på jorden

En så länge har rastlösheten hållits borta relativt bra. Igår var jag på Nybo! Och den som inte påstår att Nybo är paradiset på jorden har heller inte vart där och badat i flyxen och njutit av nyboluften samt kännt av atmosfären (är dock öppen för möjligheten att det kan finnas flera paradis.. generös som jag är).
image56
Sommar
image57
Vår

Men idag känner jag av rastlösheten. Tänkte gå ut och pressa lite för pressens skull. Usch. Ligga och steka är inte så trevligt. Mycket bättre och trevligare att göra saker i solen som tex spela boule eller vad som helst. Menmen. Alla andra ser ju ut som brända pepparkakor så varför inte..
..Hade gärna sett att mor min packade med mig till Riga. 


Sen har jag en fantastisk bild på min bror som bara måste visas..grym normalvardag.

I inväntan på jobb om en vecka

Och så var jag nyklippt -igen (känns som om det inte var länge sen jag klippte mig förra gången). Nu ska det sparas det ut till en längre ameliefrisyr. Dvs typ page. Fast eftersom jag hade kort innan så blev det väl en specialare nu.
Rastlösheten har börjat gripa tag i mig, fast inte så pass mycket att det är jobbigt. Än. Men det kommer. Hehe idag fick gustav vara mitt offer. I form av "åh gustav vi spelar boule, nej vi spelar strandtennis.. och schack (jag vann typ allt).. nej jag vet! jag kan solbleka ditt hår med citron! kom igen vi lagar mat, nej förresten chockladpudding" och så har det hållit på hela dagen..
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med hela långa sommaren. Men om en vecka har jag börjat jobba så det ska väl hålla mig sysselsätt. Jag har bara en (hönö/nybo) vecka ledig, så det går inte att planera in några vidare strapatser (mer än nyhem, bröllop och vissa vänbesök). Så att klara vardagen.. känns knepigt.. Men det ska nog gå så bra, så bra. Tror jag faktiskt. Sen inväntar jag högskola -förhoppningvis- och jag kan börja bygga ett riktigt liv. Jiho.  

Fick förresten mitt sista tentaresultat idag. Jag är arg på att jag inte fick några A:n En Enda Gång!! Fattar inte! Hur tänker han och vad missar jag?? grrr. Nåväl vg låter bra och B är väl hyfsat okej det med=).   

http://www.ettklickforskogen.se/

Har fortsatt röja i mitt rum och är nu inne på min andra svarta sopsäck + att jag har en enorm hög med kläder liggande jämte. Fruktansvärt roligt och intressant att se vad jag har samlat på mig. Nu skulle man kunna tro att jag slängde massa saker i samband med flytten från mullsjö till jkpg för 2 år sen, men icke. Men jag blir också sur på mig själv. Jag blir oerhört ledsen när jag kollar igenom vad jag har tecknat och framförallt målat. Det är ju bra! Jag tyckte jag var sämst. Att jag inte hade samma talang som alla andra (läs gymnasiet/estet/bild) och det hade jag ju inte, jag hade min egna talang och den innefattar uppenbarligen en otrolig känsla för färg. Som vissa har antytt sedan år, tex maggan (lärare gr.skola) och konstiga och underbara ove (lärare gy.skola). Men jag tyckte bara att de var asjobbiga och irriterande. För jag trodde att man "skulle" måla på ett visst sätt. Jag jämförde mig med folk och såg bara de delar där de var överlägsna och jag inte var lika bra. Vilket tillslut innebar att jag la penslarna på hyllan och färgen stängdes in i tuberna. PrestationsÅNGEST. Där har de befunnit sig sen 2-3:an på gymnasiet mer eller mindre... Dvs nästan 5 år. Det gör mig så hjärtans ledsen. Jag tyckte att det var roligt att sitta på mitt rum och skapa. Det var andligt och livsbejakande. Jag kanske borde försöka börja om från början. Jag vill, men jag måste bara inse att jag kan. Våga testa och inse att det finns inga måsten. Det där med måsten har jag sannerligen lärt mig i vår, på konstvetenskapen.

Kärleksbrev

Du har stulit mitt hjärta. Jag kan inte tänka på annat än Dig.
Du är det första som kommer i mina tankar när jag vaknar på morgonen och den sista som förnimmas på min näthinna innan jag somnar på kvällen. Hela dagen finns Du hos mig.
Innan jag träffade Dig var mitt liv utan mening. Men så kom Du och lyste upp mitt liv. Du blev likt en stjärna i en mörk natt. Som de första solstrålarna som träffar ansiktet en vårmorgon.
Jag kan simma men i Dina ögon drunknar jag.
När Du ler, smälter jag som en isbit i sensommarsol.
Du är skön allt i genom, på Dig finns inte en fläck.
Din kropp gör mig het av åtrå. 
Jag är inte ute efter något stul. Jag vill ha någon att bli gammal tillsammans med och det är DU!

Med hopp om en positiv respons.   



Jag är grym på kärleksbrev. Hittade detta när jag välbehövligt började rensa bland alla mina grejer.. Men. Någon som känner sig som en medbrottsling till detta? Vet att det finns en pga handstilen, kommer inte exakt ihåg men jag misstänker speciellt en... hrmhm. Haha, jag har skrivit många kärleksbrev, varav några av den... taskigare sorten (om någon vill ha ida-historien så får ni väl säga till, jisses..skojskoj).

Sommarlov

Haha, jag har sommarlov!! Kan jag konstatera på ett glatt men mest trött humör. Dagen har gått så himla snabbt. Jag gick upp, morgonsysslor, åt lugnanervarandramenblevmestskrämmauppvarandraistället-sallad- innan tentan, sen satt jag där i salen på polackbacken hundranio mil bort, i ett härligt kvarter jag aldrig vart i innan. Jag tycker om att sitta i sådana salar. A-J. Jag på J. Alla fokuserade på sitt. Utom jag som tar en paus ibland och kollar runt mig på människornas beteende. Mitt favoritobjekt att inspektera gck redan efter 2 timmar. Synd för jag satt i nästan 4 timmar. "Drömmen om en bättre värld" var mitt tema dvs skriva all fakta med mina egna filosofiska kontenta kommentarer till. Om jag inte blir godkänd så kommer jag bli förgrymmad på läraren.. mitt öde ligger i hans händer, och hans i mitt hehe. Gå ut på darrande ben, slå mig ner i gräset, käka mackor, och sen börja småspringa hem. Galet. I DEN värmen, och varför inte? kom ju hem snabbare. Prata med intendenten (eller snarare han tjötade om jönköping och jag satt och trodde jag skulle segna ihop). Stänga in sig på rummet, ta av sig skorna, inse att vänner går på tv, gå ut dit, sitta tysta med folk, klockan blir åtta och jag vågar inte säga att jag vill se min favoritdokumentär svarta&vita, så gå och äta äckiga mackor igen, gå in hit och inse att imorn ska jag packa allt (och det är mycket det) och jag är trött. Men jag har sommarlov i en vecka!!..   

Vad gjorde du i helgen?

En konst-installation!!

image54

image55
(ps.reisens är tomma)
/LE

0-3?

Vilken match! Galet! Matchen var väldigt underhållande, Sverige var bra, särskilt då i första halvlek, även om Danmark var bättre överlag. Till en början var det bara "vi beter oss som på högstadiet" grabbarna/männen på o´learys som var idioter (men vad kan man förvänta sig på en testosteronfull sportbar?). Men sen, senare, så skedde några riktiga idiothändelser, matchen blev helt svartmålad, och fick ett väldigt tragiskt och bittert slut. Men Sverige vann..! (men vi hade vunnit ändå med straffen -tack vare en idiot- som inte blev av pga en annan idiot). Det läskiga är hur media utmålar matchen och idioten och hur nationalisiska alla blir. Jag blir väl också nationalistisk men någon måtta får det ändå vara. Jag inser ändå att fotboll är en lek, om än en allvarlig lek, på riktigt. Burr. Skärmmande. Tillråga på allt tog min handled stryk av allt hejande och jag vet inte vad jag ska göra med den, den har muckat gräl med mig i snart ett år, och den kommer få så mycket stryk i sommar att jag funderar på om det verkligen är värt det. Jag vill till EM. Heja Sverige.

Match!!!?

I min allra mest hysteriska, hispiga, skakiga tid inför danmark-sverige matchen ikväll så hör jag plötsligt en röst ur etern "jaag töcker om linné, han är schöön. hansch blommor är myyckket bra. schystemet. jaa. de finnsch i schmålandchsteenar. ah på öland. växschö. betüdelscheföllt for uss alla. schwerige och världen...etc.". (Skulle tydligen vara någon slags paradoi på Silvia.). Sen fortsatte inslag med totalt avsaknad av humor. Usch det här var inte skoj. Jag blev otroligt neddragen på jorden. Typ dog...
Snart kommer jag väl bli hysterisk igen. Har redan ringt hem 2 gånger, och blivit arg för att pappa inte var hemma så jag kunde snacka fotboll med honom. Gaah. Jag som ska vara lugn. Och inte tänka på matchen. Bara tänka "åh det är bara ytterligare en match.". Kanske inte vara lika pessimistisk som lisa "de kommer förlora, så nu behöver du inte tänka på det mer", för så länge matchen pågår så finns det maaaaaassor med hopp. Haha! De kan vinna! Fattar ni?! Jag mååååste åka på em nästa år, åh det vore så grymt. Dvs om sverige går dit. Förra årets vm var ju så underbart. Pappa och jag ville dit.. men jag jobbade.. tarvligt. Så vi skrek framför tvn och tystade alla som pratade runt omkring. Jag saknar alltid pappa vid bra matcher. Snart ni, är det match, snart ska vi gå. Jag är så rädd att sverge ska bli överkörda av danmark.. Och att folk ska gnälla på niklas. Att sverige ska vara skitdåliga. Åh låt det bll en underbar match!! 
Tentan? Ja ni, den kan jag inte tänka på nu. Jag borde, men kan inte. Det är iofs med stor oro för nu har jag bara en dag på mig att filosofera ihop något totalt.. psykiskt sjukt.. knasigt.. virrigt.. iklätt fina ord. 
Andaaaas. 

Ett lördagsinlägg.

Jaha, då har jag plockat ut 30 konstnärer och 30 arkitekter till tentan. Hm. Funderar. Det är bara 40 för många, blir till att sollra rejält. Hm. Borde inte vara så svårt. Jo. Ska ju lyckas klämma in var och en i ett tema. Kanske dax för att käka? Plugga. Paus. Plugga. Macka. Fooootboooll på värmlands (jag hoppas verkligen inte att jag är hjärndöd då). Jag kommer skrika och jag kommer önska att de andra ska hålla snattran hehe (och om de klantar ner på nicklas blir jag arg).. måste jag tänka på att behärska mig också? Sen en dag imorn och jag känner för att gå till pingskyrkan (igen) men då ska jag plugga. Nähä. Vem kom på att vilodagen inte ska vara det längre? Vem tillät någon att lägga tentor på måndagar? borde vara förbjudet. Det värsta är att jag insett att jag vill läsa mer konst. Det ska jag inte. Inser att jag vill jobba i kulturvärlden. Det är så livsbejakande. Suck. Men lugn. Jag vill det jag ska med. Jag får väl göra en ny karriär när jag blir 40.. Bara 21 år kvar.         

Insikter..

Först insåg jag "Shit jag har inte kontaktat intendenten om att jag ska flytta eller när och nu är det helg, vad gör jag? kommer förbi när jag drar? ansvarstagande linnea. Bete dig vuxet. Äähm?".
Sen insåg jag "Jag vet fotfarande inte vad jag ska ha för tentateman. Måste Komma På. Men ingen idé att bli stressad. Än. Böcker tala till mig.".
"har vi, Har Vi 9:an?? va? va? jag måååste se matchen. Dan-Swe. Hahaha. Vill! Hm. Jag måste plugga. Gode gud låt korren ha nian, annars är det ren och skär skit.".
Sen tycker jag inte om C och Mp:s ungdomsförbund eftersom de vill tillåta polygami. Blurk. Knäppskallar.
Tillråga på allt är jag sockerberoende. Uppenbarligen.

Självdiagnostest:

- Har Du, under senaste året, någonsin ätit mer sötsaker än du tänkt dig och/eller fortsatt använda sötsaker när du inte tänkt dig det?
- Har Du, under senaste året. försummat några av dina vardagliga åtaganden på grund av att du ätit för mycket sötsaker?

- Har Du, under senaste året, känt att du vill eller behöver ändra ditt sätt att äta eller handskas med sötsaker?

- Har någon, under senaste året, till exempel familj eller vänner, klagat på hur mycket eller när du äter sötsaker?

- Har Du, under senaste året, någonsin varit helt upptagen av tankar på när du skall få äta eller köpa sötsaker?
- Har du, under senaste året, någonsin använt sötsaker för att lindra känslomässigt obehag såsom nedstämdhet, ilska eller tristess?


Med två eller flera "positiva" svar finns en stor risk att du utvecklat ett missbruk eller beroende.


...och plugget rockar vidare.


Alldeles för intressant och bra konst för att inte läggas upp här.

Så jag får väl be er som inte orkar med mer konst att blunda, vilket egentligen låter osannolikt. Nutida konst har aldrig vart min favoritkonst men jag har ändrat mig. Nu tycker jag att den är klockren. En av de klockrena konstnärerna är Barbara Kruger.

image45 image47 image48 
image49 image46 image51
image50 image53 image52


RSS 2.0