Njutning

Nu börjar jag komma i fas med nuet-livet. Skön känsla kan meddelas. Med Elton Johns musik och massa kursplaner framför sig mår man som bäst. Brukar tänka att jag borde ha blivit syo-konsulent. Jag hade vart strålande!
Som vanligt tycker jag om att planera. Det har sin charm att bygga upp tankarna och se hur planerna tar form. Ena dagen vill jag utomlands, andra dagen vill jag byta studieort, nästa dag är jag redo att ge upp mina drömmar, nästa dag är jag redo att läsa en termin extra. Eller varför inte emigrera till ett land i sydligare delarna av Europa, eller bli volontär i sydamerika eller asien? Alla planer är synnerligen levande i huvudet, och känns genomförbara. Jag pratar vida om dem, antagligen för att bearbeta dem för mig själv och sätta ord på dem. Jag har vänner som säger att det finns ingen som planerar så mycket som jag, jag har vänner som säger motsatsen. Mitt planerande är som en saga som jag bygger upp i huvudet. Fantasin är det ingen brist på.
-När folk är kära (eventuellt redan vid första förälskelsen) ser jag deras barn framför mig, på ett roande och icke-skrämmande sätt för mig.
-Jag har planerat mitt bröllop typ tusen gånger.
-Jag har inrett min lägenhet i alla stilar som går. Jag har målat väggarna i pornorafisk röd. Den har vart svart. Guldig.
-Jag har byggt mitt drömhus miljoner gånger.
-Jag har planerat "alla vi som inte vet ifall vi vill bli lärare"/rock/jazz-band.
-Fotbollskorplag.
-Syjunta.
-Och nu det (nästnäst)senaste med bokcirkel (vilket jag planerar att ta tag i).
Mitt planerande är gränslöst och ganska lösflytande, mest för att jag faktiskt är bra på att ta tag i saker. Planerandet är hysteriskt roande för min hjärna! Nu frågar du dig säkert vad jag har kommit på denna gång? Haha..!! Haha! Ja just det. Ibland är facebook bra. Utöver den roande grejen som min hjärna faktiskt förbjuder mig att skriva här så har jag precis planerat klart min höst (för denna gång och det känns bra. Nu alltså). Jag träffade min gymnasie-karro idag. Mycket trevligt och mycket länge sen! Hon totalinspirerade mig med sina finska vemodskonststudier till att fortsätta med bilden som jag vill. Så i höst tänker jag läsa bild! Nu vet ni (iaf de närmsta timmarna). Bild antingen i kombination med teknik (kvinnligt föredöme lockar) eller med drama (jag vet, jag passar men hur flummigt?). Eftersom jag får för mig att det kan vara hyfsat lätta kurser (vad är 15hp bild mot 3 år på gymnasiet?) tänker jag läsa mellanösternkunskap samtidigt. Eller fri målning. Men. Det är bara 2 månader kvar tills jag måste ha gjort mina val och tills dess finns det tid till att komma på nya planer. Nu ska jag röra mig mot saras näste. Eller vi ska hyra film först, och vad det blir för film blir intressant efter tidigare filmval som Wildhogs.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0