Näe, jag gillar banne mig inte kärlek.

"Är det det här du kallar kärlek, då vill jag inte längre va med!". Väldigt trött. Var på bröllop igår på tok för länge. Min kusin karolina gifte sig med sin fransk/kanadensiska eric. Ett sött par. Ett internationellt bröllop. Kindpussande, massa kära par, magar i vädret, och grov osocialisation -vilket borde vara otillåtet på internationella bröllop. Vilken taskig bordsplacering jag hade! Till höger satt "åh alkohol! och gos med frugan och kanske en åh helga natt emellan åt" tråkiga, knepiga kusinen crister och till vänster satt fotografen tillika filmaren niklas (tror jag) som försvann mest hela tiden eller diskuterade kameror med crister. Där satt jag och himlade med ögonen och visste inte var jag skulle ta vägen. Inte kom det någon snygg fransman och räddade mig heller, vem det nu skulle vara. Hmf. Synd för jag var söt igår. Jag har tom hellre gustav som bordsherre som maja fick, än genomlider en kväll med hm tråkmånsar. Jag har ALDRIG vart på ett bröllop som jag har viljat försvinna ifrån så fort. Min bordsplacering utvecklade sig till ett internskämt i bilen hem, vilket inte säger er något, men det faktum att alkoholen blev min bästa vän igår, det säger antagligen mer. 
Jag är fruktansvärt trött på all kärlek som alla andra träffas av. Det finns inte ens ett uns av kärlekstendenser i mitt liv och det är orättvist. Vilket jag aldrig skulle få för mig att säga, och verkligen inte här, om det inte vore så pass (olidligt tråkigt) klockrent sant. Jag misstänker att dessa tankar är en eftersläng av släktens tjat. Ni skulle bli förvånade om ni insåg hur mycket tjat som jag utsätts för om kärleksfronten, igår naturliigtviiis så långt draget som till bröllop!.. aaaah! Vilket iofs får bieffekten att jag aldrig vill gifta mig, och om det mot all förmodan skulle bli så, finns det ingen chans att släkten skulle få vara där. Jag flyr landet. Punkt slut. 
Släkten får helt enkelt gå på gustavs och majas bröllop och vara nöjda med det. Vet dock inte vem av dem som gifter sig först. Det sjuka är att jag inte skulle bli förvånad om det blir gustav. Fast om maja fastnar i nätet så är hon väl snart så gott som gift.
Ser fram emot övriga bröllop i sommar, det blir skoj. Inget kan bli värre..! 


Fö. Har jag i princip blivit blivande kombo. Med ida och en cristoffer. Tror jag. Det skrämmer mig men känns samtidigt spännande och skönt. Ja vi får se.    
We all need somebody to lean on spelar de på radion, tur att den handlar om vänskap. Snark och godnatt.   

Kommentarer
Postat av: kajsa

du är så otroligt klockren ibland!

2007-05-21 @ 11:05:27
URL: http://kajsapawrihktitt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0