Onsdag va?

Jag tror att det är idag som vhs börjar att sammanställa alla högskoleansökningar inför hösten. Så är det. Jaha.. På måndag och senare så får vi veta resultatet. Mhm.. Känner att jag måste vända mina tankegångar. Det låter sundt. 

Kan nämna att jag oftast trivs väldigt bra på jobbet. Tycker om lina, hanna, malin, alex och de ordinarie mfl. Trots det ska det bli skönt att bli låångledig i 9 dar(!), vilket jag lyckades genom att byta bort min helg. Anledningen till att jag behövde byta bort min helg, och framförallt lördagen, var för att min syster fyller 20 år, och hon ska ha te-bjudning här.. (eller jag vet inte vad). Men sen nu så har hon ändrat dag till torsdag.. på torsdag jobbar jag tidigt och länge, och på fredag jobbar jag om möjligt ännu längre. Jag kommer vara grinig och jag kommer skrämma slag på amelia(amalia?) igen. hehe. Lyckat. 

Är helt inne i stolthet & fördom -boken. Väldigt annorlunda läsupplevelse jämfört med förra gången, för 2-3 år sen, då jag (efter heléns envisa rekommendationer) började läsa boken och somnade efter sju sidor. Nu är den fantastisk! (Fick även hem den gamla filmserien på dvd idag, ska se den en dag). Jag och maja kommer ha en jane austen -sommar. Vi lånade de flesta på bibblan igår. Nice. Vi lånade även små röda blommor. En kinesiskt, konstnärlig, vacker, små barn, hyss och barnpornografi (om man så vill) film. (Jag blev så glad över att finna den, såg korta sekvenser av den på lousiana. Stod "smått fantastisk" på baksidan). Ikväll ska en långvarig förlovning ses. Men först mer Stolthet & Fördom!   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0