Majaexplosion

Måste a l l a heta Maja? Innan har det bara funnits en Maja i mitt liv och nu finns det miljarder... kanske lite väl överdrivet, men systermaja, estetmaja, majaJ, majakonst. För mig innebär detta en ökning på 300% major på ett halvår (okej ni mattegenier kommer väl säga att det inte är 300% ökning, procentenheter då?). Kan ni heta något annat, please? Det skadar inte. Om man räknar antal kontakter i ens mobil så har namnet Ida haft täten i en evighet. Men nu leder Maja. nästan, iaf om det fortsätter i den här takten. Muhahaha Maja, hör du det?=) Fast bokstaven E leder. Sen M. Sen L tror jag.

Jag var och handlade mat innan. haha. Galet. Köpte kronärtskocka, tonfisk, bakgrejer, lök, äh en pizza och en äcklig kokos engelsk lektyrstång (vill ngn ha?=) ..och många andra saker som jag inte planerade att handla. Det blir så när man vaknar 10 minuter innan man ska gå till lektionen, slänger i sig en macka och hoppar iväg till skolan, går i den fasansfulla farten av en kvart -vilket är hyfsat snabbt. Alltså man dör av hunger.
 
Fö. fattade inte sååå mycket av lektionen idag. Är det en konstkurs jag går eller en historisk filosofi -kurs? Läraren kommer ut på stickspår hela tiden. Bl a pratade han om glidandet i den Egyptiska tiden. Hur allt flöt fram. Tiden flyter fram. Nilen! Nilen flyter fram. Äh? Egypten var en dagkultur. Vilket betydde att man dyrkade solen, vilket ledde till mono, en gud-dyrkande. Om man kollade in i solen så kunde man se en tunnel. Fast det ska ni inte göra. Skadligt. Men om. Ifall. Då ska ni stoppa sotstup i ögonen..eller höjöj näjnej, skyddsfaktor 38, minst! fast nej det är ju en kräm... sånna där solglasögon, dom kan ni ta på om ni ska kolla i solen. Fast det ska ni ju inte.. Och så hade de simpöler, där de kunde glida fram..det heter ju inte simpöler, vad heter de? bassänger? tack ska du ha! vad heter du? josefine? tack josefine. Den bästa omslutande miljön och bilden måste vara en kropp i vatten. Hur vattnet tar sig in överallt! inte ett enda ställe förblir oberört. Det är s å fint med all beröring. De tar på varandra hela tiden. Kolla in den här kvinnans armar tex hehe, hur handen så fint och tjäckt sticker in där jämte, vid hans sida! Det är så vackert. Hon måste ha jättelånga armar! Undra hur långa de är. Och om vi kollar på kläderna..egypterna måste ha det finaste plagg som nånsin funniits, ja kvinnornas, vitt fint tunt...bomullstyg. Som följer den böljande formen, framhäver kvinnan. Nästan genomskinligt. Mannens däremot är ju bara en stor plåtkjol, man undrar ju vad som föregår därunder. Det kanske finns en motor där under hoho. 

Konkret/abstrakt/nonsense/sense.

Han är verkligen ingen mansgris. Han lyckas säga allt på ett så Ove-fastabsolutinteOve-sätt.

... Fick iaf lära mig varför kvinnorna inte blev faraoer så ofta. Det är ett ekonomiskt och genomtänkt system, som går ut på att faraon åker ut i strid och dör, så tar sig frugan en ny man som blir farao. Men faraofrun förblir densamma. jaha. okej. Hejdå.     

Kommentarer
Postat av: maja

grrrr

2007-02-02 @ 15:36:23
Postat av: maja

grrrr

2007-02-02 @ 15:36:24
Postat av: Lindsey

hejhopp! kan d verkligen vara så att ja har hittat Linnea Ekström här på den världsvida webben? trevligt! hur står d till me dej då?

krams!

2007-02-02 @ 16:41:41
URL: http://antibullshit.bloggspace.se
Postat av: Linnea

Haha maja. jag vet, det är sorgligt. Det kan nog stämma bra, iaf senast jag kollade efter. Kan du vara lindsey som i majas lindsey?

2007-02-02 @ 20:04:37
URL: http://primusinterpares.blogg.se
Postat av: Lindsey

jajjemensan:)

2007-02-02 @ 21:11:37
URL: http://antibullshit.bloggspace.se
Postat av: Linnea

aha nice. (iom att du har nån konstig bloggsida där man måste vara medlem för att kunna spionera=) -hur står det till med dig? vad gör du nu för tiden?

2007-02-02 @ 22:43:14
URL: http://primusinterpares.blogg.se
Postat av: Anonym

e d sant? va dummt... jaja..d e bara bra me mej. började plugga engelska 1-20 på HLK 23 jan. :) . sj?

2007-02-03 @ 12:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0