Idag möter ni en vandrande zombie.

Sitter här i min kinesiska muren tröja. Känns bra att använda den. Denna onödiga mening visar bara på min nivå idag. Jag försöker samla mina tankar. Vilket inte går bra. Huvudet värker och jag önskar verkligen att jag var hemma och kunde få bädda ner mig utan att bry mig om (o)väsentligheter som mat eller någonting. Gosh. Jag är utslagentrött. Har lekt social hela helgen, och ibland är det skitskoj, meeen jag inser mer och mer hur ickesocial jag vill vara, och tillslut kan vara när jag slutar bry mig. Så det här med socialisation är jag högst kluven till. Tror mer och mer att jag skulle klara mig ganska bra med att bo i ett torp, tom under min studenttid. Bara jag får närhet till bio, musik, kyrka, sportevangemang, träningsmöjligheter, bibliotek, café. Jag räknar med att ha naturen som granne. Och några trevliga grannar. Ett bra liv, ett bra boende. 
Fredagens middag var varken eller, och hur kul är det?
Lördagens Vg var en pos överraskning. Särskilt teatern. Jag var med och improviserade filmer. Improvisera är skoj, synd bara att jag hade sett hälften av filmerna -högst. Bye.
Och kvällen hade kunnat bli mer pos om jag hade orkat. Men det var ju sketans bra vilka som gick vidare i schlagern..hehe. Särskilt några konstiga torrbollar till teologer (gaah jag var omgiven av 80% blivande präster ett tag) fick jag ett bra första positivt intryck av, de som spelade ma---chkl---?(har ingen aning vad spelet heter, men de bokstäverna var med, och det var som drakborgen-hatar såna spel), samt två till -bibliotekaren och hon som heter likadant som jag. Vad ni har för nytta av att veta detta vet jag ej. Varför heter alla linnea nu??...det var schysst.

Jag har tappat bort mitt tvättmedel. Var är mitt tvättmedel? turkiska yoghurtburken. Var har jag ställt den? behöver den. Är det eva-maja som har vart i farten nu igen... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0