...det är tisdag

Usch dagen suger. jag ler. jag drar ner mungiporna. jag är ledsen. jag drar upp mungiporna. jag vill en sak, jag vill en annan. jag är glad, jag är ledsen. jag är optimistisk, jag är pessimistisk. jag får ett ryck, och sedan ett till. jag vet inte vad jag tänker. fast å andra sidan vet jag precis vad jag tänker. jag är ambivalent. och jag finner ingen tröst i ordet.

Har precis haft hand om en lång lektion med erika. vi pratade om miljön och klimat, och framtida naturkatastrofproblem. det är svårt att lära ut saker som man inte kan ordentligt själv. vi satt hela dagen igår från 14 till 22 med ytterst små uppehåll på sammanlagt + en timma kanske. strukturera upp. fixa ett pedagogiskt grepp(dvs teori varvat med praktik). förstå sig på erikas hjärna. trots det(hehe) så tror jag att det gick bra. jag vet att jag var rörig när det var saker som skulle beskrivas, tex ozon, miljögifter, växthuseffekter, men när jag fick vara fri i ordet så lät jag tydligen riktigt övertygande. jag visste inte riktigt vad jag sa, men det är då som man tar fasta på att kroppsspråket säger 80% av budskapet. 
vad innebär det när folk säger "det var fint"..? det var nämligen omdömet efteråt. ett föredrag är inte fint. en person är fin -stor skillnad och tyvärr är "fin" ett förbrukat ord.
men jag är trött nu. såtröttsåtröttsåtrött. och då ska jag ändå skriva brev, göra "simson och håret"-berättelsen levande, samt kolla på film(elizabethtown=) med maja iaf. haha, ja det är jobbigt. eller så går jag och lägger mig. 
ser ändå inte framemot kvällsmaten "mat ur frysen". burr. fryst kyckling kanske det blir. som en annan gång. det var inte gott. 

jag kommer få ryck på erika haha. kom inte nära!
 
där ser jag hur länge adventskicken höll i sig. jag går snart och trösthandlar på konsum=)
    

Kommentarer
Postat av: syster

är inte jag den enda majan i ditt liv? ;(

2006-12-05 @ 18:19:17
Postat av: louise

det kommer ett 2:a advent med.och tredje och fjärde.
man kan överleva december också.

2006-12-06 @ 09:51:22
URL: http://profonde.blogg.se
Postat av: linnea

Louise, hur då? vad är receptet? käka pepparkakor, glögg och lussekatter gör jag redan sen länge sen- jag tjuvstartade=). tända ljus och käka chokladkalender, lyssna på radions kalender görs också. Pynta kan jag inte göra redan=). Så då undrar jag, vad återstår sen av december? Vad kommer det att bli av det då?

2006-12-08 @ 16:01:22
Postat av: louise

det receptet funkar fö rmig.äta lussekatter och dricka glögg.baka pepparkakshus och göra julklappar.rimma på paketen och koka knäck och tända ljus.. har man överlevt november så överlevar man december. garanterat.

2006-12-09 @ 10:38:57
URL: http://profonde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0